Oefeninterlands: 'Leeuwen v/d Atlas oefenen in Turijn tegen Servië'

marokko
1
26 jan '18
De Marokkaanse voetbalbond FRMF wijkt voor het oefenaffiche af naar het Italiaanse Turijn, aanvankelijk zou men de Serviërs in Londen treffen.

Met een Marokkaanse bond die maar weinig naar buiten brengt, bleef het de afgelopen periode bij gissen naar waar de A-ploeg zou gaan oefenen tegen hun Servische opponent. Waar er eerder werd gesproken over Belgrado, werd later bekend dat beide ploegen elkaar in Londen gingen treffen. Gisteravond maakte de Marokkaanse sportzender Arryadia een einde aan deze geruchtenreeks, het strijdtoneel voor dit oefenaffiche zal Turijn zijn. 

Op vrijdag 23 maart staat de ploeg van bondscoach Hervé Renard tegenover de Serviërs, nog geen 4 dagen later staat alweer het tweede oefenduel op het programma. Marokko ontvangt dan in eigen huis Oezbekistan, de speelhaven voor dit treffen is het Stade Mohammed V te Casablanca. 

Exclusief te zien op Arryadia
Beide duels zullen live te zien zijn op de Marokkaanse sportzender Arryadia, voor het affiche Marokko - Servië heeft de zender de exclusieve uitzendrechten in bezit. De exacte tijdstippen zullen te zijner tijd ook bekend worden gemaakt. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
oefeninterland
frmf
servie
turijn
londen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?