Tanger en Tetouan versterken hun toerisme en positie

marokko
2
27 jan '18
Het doel van de verbindingen tussen Europa en de Marokkaanse steden is om de bereikbaarheid met Europa te verbeteren

Een reeks luchtverbindingen werd in 2017 gelanceerd tussen Europa en de steden Tanger en Tetouan. Verschillende projecten van dit type zijn ook gepland voor dit jaar, het doel is om de bereikbaarheid van de regio met Europa te verbeteren.
De twee belangrijkste steden van het noorden verbeteren hun bereikbaarheid ten opzichte van Europa, met het oog op het versterken van hun positie, meldt Today Morocco. Er is een rapport opgesteld door de Regionale Raad voor Toerisme van Tanger-Tetouan-Al Hoceima.

De Raad benadrukt in dit rapport dat de inspanningen van de professionals vruchten hebben afgeworpen door een reeks luchtverbindingen tussen de regio en Europa tot stand te brengen voor het jaar 2017. Het jaar 2018 moet ook worden gekenmerkt door een versterking van deze bereikbaarheid van de stad Tanger die zeer populair is, met Europa.

Zo zou de stad vanaf 27 maart de lancering van een nieuwe lijn moeten kennen. Van deze lijn wordt verwacht dat hij het Ibn Battouta Airport twee keer per week verbindt met de luchthaven Milaan-Bergamo in Italië. Tanger heeft de laatste jaren een veelvoud van lijnen meegemaakt die door goedkope luchtvaartmaatschappijen werd aangeboden.

Wat de stad Tetouan betreft, zal het spoedig de lancering van een nieuwe luchtvaartmaatschappij kennen die haar met Parijs verbind.

© Redactie 2018
marokko
tetouan
tanger
toerisme
vlieglijnen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi