Cristiano Ronaldo opent in 2019 hotel in Marrakech

marokko
1
27 jan '18
De beroemde voetballer heeft Marrakech in het verleden 'de stad van vreugde' genoemd

Voetbalspeler Cristiano Ronaldo en de toonaangevende hotelketen van Portugal, Pestana, opent in 2019 een nieuw hotel in Marrakech, volgens Jose Roquette.

De langverwachte aankondiging werd woensdag in Lissabon gedaan. Ronaldo's Perstana CR7, gelegen aan M Avenue in het centrum van Marrakech, zal 168 kamers hebben en zal twee restaurants, een fitnesscentrum, een businesscentrum, een zwembad en een spa hebben.

"We zijn verheugd om deel uit te maken van dit project. Marrakech is een succesvolle en steeds indrukwekkende bestemming, de perfecte omgeving voor de implementatie van Lifestyle en Boutique hotelmerken, "aldus Roquette.

Ronaldo wil hotels openen op nieuwe markten in Azië en het Midden-Oosten, waar hij erg populair is. De CEO van Pestana vertelde in december aan Reuters dat de hotelketen ook zijn aanwezigheid in Spanje en de Verenigde Staten wil uitbreiden.

Twee CR7-hotels zijn nu al geopend, één in de geboortestad van Ronaldo op de Madeira-eilanden, en één in Lissabon. In de toekomst zullen er nog twee andere in Madrid en New York  worden geopend.

De beslissing van de voetballer om een ​​hotel te openen in Marrakech is niet onwillekeurig gebeurd. Hij is een frequente bezoeker van de stad die hij eens 'de stad van vreugde' noemde, geeft Moroccoworldnews te kennen.

© Redactie 2018
marokko
marrakech
cristiano ronaldo
hotel
pestana cr7
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi