Agadir: Seriemoordenaar gezocht voor moord op zeven daklozen

marokko
0
27 jan '18
De man vermoorde zijn slachtoffers op een gruwelijke manier

Een seriemoordenaar heeft voor veel onrust gezorgd onder de daklozen in de stad Agadir en haar regio. De dader heeft tot nu toe zeven mensen gedood door middel van een steen en door deze tegen het hoofd van de slapende slachtoffers te slaan.
Er is veel paniek onder de daklozen in Agadir en in verschillende plaatsen in de regio waaronder Inzeggane, Aït Melloul en Kliaâ, waar zeven daklozen op deze wijze zijn vermoord. Het medium Assabah benadrukt, in haar editie van donderdag 25 januari dat deze moorden, de politie en de Koninklijke Gendarmerie voor een groot raadsel hebben gezet en het spoor van de seriemoordenaar zoeken, wiens werkingswijze altijd hetzelfde blijft. De moordenaar verrast zijn slachtoffers in hun slaap en slaat met een grote steen op hun hoofd.
Assabah werpt de hypothese naar voren dat de moordenaar zelf deel zou kunnen uitmaken van de daklozen in de regio Souss, hij zou kunnen handelen uit wraak zegt de krant.
Al Ahdath, die de mogelijkheid van andere moorden in de steden in de regio bespreekt, voegt eraan toe dat op woensdag 24 januari een vergadering plaatsvond op het hoofdkantoor van de politiebureau, in aanwezigheid van de senior politie en gendarmerie. Doel hiervan was om de vermeende seriemoordenaar zo snel mogelijk te vinden en in de boeien te slaan.

© Redactie 2018
marokko
seriemoordenaar
daklozen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?