Samenvatting: Leeuwen v/d Atlas stoten door naar halve finale (video)

marokko
0
27 jan '18
In een nagenoeg uitverkocht Stade Mohammed V lukte het de ploeg van bondscoach Jamal Sellami tegenstander Namibië af te troeven, doorstroming naar de halve finale van het CHAN 2018 is een feit.

Met een op 7 plaatsen gewijzigd basiselftal begon Sellami de strijd om een ticket naar de halve finales van het CHAN 2018 tegen opponent Namibië. Waar het er in eerste instantie naar uit leek dat de Leeuwen v/d Atlas moeilijk het net gingen vinden, met name tijdens de eerste helft, was het wederom Ayoub El Kaabi die Marokko van een doelpunt voorzag. De spits van RS Berkane opende de score in de 36e minuut. Met deze treffer verstevigt hij zijn positie als topscorer tijdens dit toernooi, de schutter staat momenteel op 6 goals voor de Leeuwen v/d Atlas. De wedstrijd werd uiteindelijk in het slot gegooid door Salaheddine Saidi, de routinier van Wydad Casablanca toverde in de 55e minuut de 2-0 op het scorebord.