CHAN 2018: Leeuwen v/d Atlas zien aantrekkelijke wedstrijdpremies tegemoet

marokko
0
28 jan '18
Een prima aanvulling op het veelal magere jaarsalaris van de Botola Pro-internationals!

Als we het Marokkaanse medium Le360 mogen geloven dan kan de ploeg van bondscoach Jamal Sellami binnenkort op een aanzienlijk bedrag aan wedstrijdpremies gaan rekenen. De selectie die zich gisteravond in het Stade Mohammed V wist te verzekeren van een ticket naar de halve finale van het CHAN 2018 krijgt alleen al voor deze doorstroming maar liefst 400.000 dollar uitgekeerd. Daar bovenop zou dan nog een premie van de Marokkaanse voetbalbond FRMF komen, deze bedraagt naar verluidt zo'n 300.000 dirham per selectiespeler. Mocht het de ploeg van Sellami lukken de titel van deze editie naar zich toe te trekken, dan kan men alleen al van de Afrikaanse voetbalbond CAF de hoofdprijs van maar liefst 1,25 miljoen dollar tegemoet zien. 

Ook vanuit de kant van de bond zullen de betreffende internationals in de watten worden gelegd, welk bedrag hiermee gemoeid gaat is nog niet bekendgemaakt. 

Opponent om een plek in de finale van het CHAN 2018
Na vanavond zullen we weten met welke ploeg de Leeuwen v/d Atlas zich moeten gaan meten voor een plaats in de eindstrijd om de CHAN 2018 titel, om 20:30 (Nederlandse tijd) namelijk nemen Libië en Congo het tegen elkaar op. Deze finale zal op de 31ste van deze maand, net als de halve finale, afgewerkt gaan worden in het Stade Mohammed V. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
chan 2018
jamal sellami
frmf
caf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?