Tetouan: Viervoudige moordenaar overgebracht naar lokale gevangenis

marokko
0
29 jan '18
De jongeman die donderdag vier leden van zijn familie vermoordde in Tetouan, werd zondagmorgen voorgeleid voor de onderzoeksrechter.

De jongeman die donderdag vier leden van zijn familie in Tetouan heeft vermoord, werd op zondag (28 januari) aan de onderzoeksrechter van het Hof van Beroep voorgeleid. Hij werd later overgebracht naar de Somal-gevangenis in Tetouan voor opzettelijke doodslag.

Ayoub, 28 jaar, werd de dagen na zijn arrestatie opgesloten in het politiebureau zodat rechercheurs hem daar konden verhoren. Ze probeerden achter de redenen te komen die hem ertoe brachten om deze misdaad te plegen, een misdaad die de hele stad Tetouan op zijn grondvesten deed schudden.

In tegenstelling tot wat eerder in de pers werd vermeld, lijdt Ayoub niet aan een geestelijke stoornis, meldt Lefr360. Afgezien van een cannabisverslaving, is de jongeman geestelijk in orde en heeft hij geen spijt van zijn daad. Hij heeft deze viervoudige moord gepleegd door haat, haat die hij heeft voor alle leden van zijn familie. Waar die haat vandaan komt is nog onbekend.

Ter herinnering, Ayoub doodde donderdag met een groot mes zijn moeder, broer en twee neven in zijn ouderlijk huis in de Boussafou-buurt in de Boujrah-regio. Zijn zus raakte hierbij ook ernstig verwond.

© Redactie 2018
marokko
tetouan
moord
familieleden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi