Ligue 1: 'OGC Nice wil Belhanda terughalen uit Istanbul'

marokko
1
30 jan '18
De serieuze interesse van OGC Nice volgt op het verwateren van de relatie van Belhanda met enkele spelers en directieleden binnen Galatasaray.

Als het aan Ligue 1-formatie OGC Nice ligt dan haalt men deze winterse transferperiode nog Younès Belhanda terug in de selectie. Diverse Franse bronnen waaronder Nice Matin en Yahoo Sport melden dat de technische directie van de club heeft aangeklopt bij zijn Turkse werkgever. Gesproken wordt over een huurconstructie met optie tot koop, een wijze die de clubleiding van Galatasaray vooralsnog nog niet enthousiast heeft gemaakt voor een vertrek van hun contractspeler. 

De Turken zouden het liefst zien dat Belhanda definitief van de hand gedaan wordt, de hoogte van de mogelijke transfersom is overigens nog niet genoemd. 

'Belhanda niet tevreden met reserverol in het Türk Telekom stadion'
Na de komst van coach Fetih Terim is Belhanda min of meer op de achtergrond verdwenen, de balvaardige middenvelder zal zich dan ook moeten schikken in de rol van stand-in. Mede hierdoor zijn de verhoudingen met de clubleiding en enkele medespelers min of meer komen te verwateren.Tot nu toe kwam de 43-voudig Marokkaans-international in 19 officiële optredens in actie voor de club die hem afgelopen zomer inlijfde, hierin was hij goed voor 2 doelpunten en 6 assists. 

Photocredit: Hürriyet

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
younes belhanda
super lig
ligue 1
galatasaray
ogc nice
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?