Koning Mohammed VI stuurt felicitatiebericht naar Emir van Koeweit

marokko
11
30 jan '18
Koning Mohammed VI zond een felicitatieboodschap naar Sheikh Sabah Al-Ahmad ter gelegenheid van de viering van zijn toetreding tot het hoogste ambt van het land.

In de boodschap drukte de Koning zijn warme felicitaties en oprechte wensen voor gezondheid en geluk uit aan de Emir van Koeweit en het prinselijke gezin. Verder wenste hij meer vooruitgang en voorspoed voor het broederlijke Koeweitse volk.

Koning Mohammed VI is erg trots op de banden van broederschap en wederzijdse achting die de twee volkeren verenigt, evenals de vruchtbare relaties van samenwerking en actieve solidariteit tussen de twee landen. Hij bevestigde opnieuw vastbesloten te zijn om te blijven samenwerken met de emir van Koeweit om de betrekkingen te versterken en bilaterale raadplegings- en coördinatiemiddelen voor kwesties van gemeenschappelijk belang te verstevigen. Dit om hiermee het strategisch partnerschap tussen Marokko en Koeweit te versterken op verschillende gebieden, ten dienste van de twee broederlijke volken.

Bij deze gelegenheid schreef de Koning vol lof over de verworvenheden die in Koeweit zijn bereikt onder de wijze leiding van Sheikh Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah op het pad van verdere vooruitgang en welvaart.

© Redactie 2018
marokko
mohammed vi
koeweit
sabah al-ahmad
felicitatieboodschap
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi