Rabat: Ex-politieagent Mr. Muscle veroordeeld tot 1 jaar gevangenisstraf

marokko
0
30 jan '18
Ex-politieagent Hicham Mellouli kreeg gisteren een gevangenisstraf van een jaar opgelegd wegens mishandeling en poging tot verkrachting.

Het Hof van Beroep in Rabat heeft gisteren een gevangenisstraf van een jaar en een voorwaardelijke straf van een jaar uitgesproken voor ex-politieagent Hicham Mellouli wegens mishandeling en poging tot verkrachting.

Mellouli is ook wel bekend als Mr. Muscle vanwege zijn ontelbare online foto's en video's waarin hij zijn spieren toont. Mellouli werd eerder al geschorst door het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN). Die waren zacht gezegd niet te spreken over enkele video's die Mellouli op social media verspreidde, waarin hij onder andere in beslag genomen messen of verdovende middelen liet zien.

De onderzoeksrechter van het Hof van Beroep in Rabat had begin oktober 2017 de arrestatie van de politieagent Hicham Mellouli bevolen voor vermeende ontvoering en verkrachting. Dit volgde na een een klacht van twee meisjes die zeiden door hem te zijn ontvoerd en verkracht onder bedreiging van een mes. DGSN nam de klacht serieus op en startte onder toezicht van het Openbaar Ministerie een onderzoek.

© Redactie 2018
marokko
rabat
hicham mellouli
gevangenisstraf
mr.muscle
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?