Transfer Talks: 'Spartak Moskou biedt 7,5 miljoen voor Belhanda'

marokko
1
31 jan '18
Waar eerder Werder Bremen en OGC Nice zich aandienden voor de Marokkaans-international, lijkt ook Spartak Moskou geïnteresseerd te zijn in de diensten van de ex-speler van onder andere Montpellier HSC en Schalke 04.

In de Turkse media wordt er momenteel volop gespeculeerd over de toekomst van de pas aangetrokken middenvelder van Galatasaray. Alles duidt erop dat de wegen van Younès Belhanda en zijn contractclub binnenkort gaan scheiden, na de komst van coach Fetih Terim zou de 27-jarige Belhanda keer op keer overhoop liggen met zowel clubleiding als enkele medespelers. Vandaar ook dat de Turkse topclub het liefst ziet dat hun zomeraankoop zo snel mogelijk van de hand wordt gedaan, deze winterse transferperiode nog. 

'Spartak Moskou biedt uitkomst, bod van 7,5 miljoen euro gedaan'
Onlangs werd bekend dat zowel OGC Nice als Werder Bremen voorzichtig navraag hadden gedaan naar de status van Belhanda in het Türk Telekom stadion. Nu heeft ook, op basis van wat de ronde doet in de Turkse media, het Russische Spartak Moskou aansluiting gevonden in dat rijtje van gegadigden. Er zou zelfs een bod van 7,5 miljoen euro zijn gedaan door de Russen. 

Photocredit: NationalTurk

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
younes belhanda
galatasaray
spartak moskou
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?