Oud-international El Karkouri met eerste trainersklus bij Umm-Salal SC

marokko
1
4 feb '18
Het is de eerste klus voor El Karkouri als hoofdtrainer, onder de Nederlandse hoofdcoach Ruud Krol vervulde hij de rol van assistent-trainer bij Raja Casablanca.

De inmiddels alweer 41-jarige oud-international Talal El Karkouri staat aan de vooravond van zijn nog prille trainerscarrière. Na eerder te hebben gefungeerd als assistent-trainer bij Raja Casablanca (red. seizoen 2015/2016 onder Ruud Krol) is het nu tijd voor een uitdaging als hoofdcoach. Dat avontuur gaat hij aan bij het Qatarese Umm-Salal SC, de club waar hij in zijn nadagen als profvoetballer nog kortstondig voor actief was. 

Tweede hoofdtrainer uit lichting internationals Afrika Cup 2004
Umm-Salal SC maakte het nieuws vandaag officieel bekend, de 54-voudig Marokkaans-international volgt de onlangs ontslagen Egyptenaar Mohamed Gaber op. Voor hoe lang El Karkouri en Umm-Salal SC met elkaar in zee zijn gegaan is vooralsnog onbekend. Van de lichting internationals die in 2004 net naast de Afrika Cup-titel grepen is El Karkouri de tweede die verworden is tot hoofdtrainer. Walid Regragui ging hem voor, hij heeft al geruime tijd FUS Rabat onder zijn hoede, de club waarmee hij in het seizoen 2014/2015 de Marokkaanse beker binnen hengelde. 

Photocredit: Le360.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
talal el karkouri
qatar
umm-salal
international
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?