Bondscoach na CHAN 2018 winst: 'Mijn missie als coach is volbracht' (video)

marokko
13
5 feb '18
Na afloop van de finale van gisteravond gaf Jamal Sellami te kennen dat zijn rol als hoofdcoach van dit elftal ten einde is, voor het Marokkaanse voetbal zal hij zich ten alle tijden beschikbaar stellen.

De man die Marokko overtuigend naar de toernooiwinst van gisteravond leidde gaat zeer waarschijnlijk in een andere rol aan de slag bij de Marokkaanse voetbalbond FRMF. Na afloop van de galavoorstelling tegen de Nigerianen (red. 4-0) gaf bondscoach Jamal Sellami aan dat met deze toernooiwinst zijn missie als bondscoach van het lokale elftal is volbracht. Onduidelijk is welke rol Sellami dan zou gaan vervullen bij de bond, het zou overigens ook heel goed kunnen dat de oud-international elders aan de slag gaat. Wel is bekend dat het dienstverband van de voormalig speler van onder andere Raja Casablanca en Besiktas na dit toernooi afloopt. 

''Een overwinning voor heel het land''
Sellami zei onder andere het volgende tegenover de aanwezige pers:''Het is een overwinning voor heel het land, zowel voor degenen die er direct aan bij hebben gedragen als de supporters die ons hebben gesteund. Ik wil in het bijzonder bondscoach Hervé Renard bedanken voor zijn belangrijke rol en het vertrouwen dat hij in me had. In plaats van zelf dit elftal te gaan leiden heeft hij me die verantwoordelijkheid toevertrouwd, daar wil ik hem nogmaals heel erg voor bedanken.''

Photocredit: Aujourdhui.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
jamal sellami
frmf
bondscoach
chan 2018
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi