Vietnamese vrouwen in Marokko, wat doen zij daar? (video)

marokko
16
Youtuber Kyle Le Dot Net geeft een interessant kijkje in het leven van twee Vietnamese vrouwen die in Marokko wonen.

Youtuber Kyle Le Dot bezocht twee Vietnamese vrouwen voor een interview en om erachter te komen hoe zij in Marokko zijn beland, wat zij daar doen én of zij het naar hun zin hebben.

Een interessant feitje wat in de video naar voren komt is dat Vietnamezen in de jaren 40 al naar Marokko trokken. Marokkaanse soldaten vochten in Vietnam en Vietnamezen emigreerden in die tijd naar Marokko, velen van hen bleven in Marokko en bouwden daar een bestaan op.

Monique Nguyen is geboren in Casablanca en is de uitbater van een Chinees/Vietnamees familierestaurant. Waar er voorheen vooral buitenlanders naar het restaurant kwamen, is het restaurant tegenwoordig onder de lokale bevolking ook erg populair.

Lan woont sinds 2003 in Marokko en staat op de markt waar zij Aziatische producten verkoopt. Lan is dol op Marokkaanse thee en het ergste aan Marokko vindt Lan dat er geen karaoke is.

Beide vrouwen geven aan met plezier in Marokko te wonen, ze genieten van de mooie omgevingen, de stranden, de temperatuur, de vriendelijke mensen en het lekkere eten. Zij voelen zich veilig in Marokko. Aziaten zijn erg geliefd in Marokko geven zij aan.



YouTube link

Videocredit: Kyle Le Dot Net

© Redactie 2018
marokko
vietnamese
vrouwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?