Colombiaanse filmploeg in Marokko om een telenovela te schieten

lifestyle
0
7 feb 13:05
Een Colombiaanse filmploeg, bestaande uit 39 personen, reisde zaterdag naar Marokko om de tv-serie 'María Magdalena' te filmen.
"María Magdalena", bestaande uit zestig afleveringen, wordt een maand lang geschoten in Marrakech, Ouarzazate en Erfoud. De filmploeg van het Colombiaanse productiebedrijf Teleset SAS omvat enkele van de beste filmsterren van Colombia, zoals María Fernanda Yepes, Manolo Cardona en Andrés Parra.

Teleset SAS, een van de grootste onafhankelijke producenten in Colombia, produceert een breed scala aan Spaanse programma's die gericht zijn op het gehele Latijns-Amerikaanse publiek en het Spaanssprekende publiek in de Verenigde Staten, meldt het Marokkaanse persbureau MAP. Naast Marokko zal de serie, gefilmd door Sony Pictures Television Latin America en Dopamine (Mexico), ook worden opgenomen in een aantal Colombiaanse steden zoals La Guajira, Chia en Bogotá.

Deze serie over de figuur María Magdalena, herschept het leven van een gepassioneerde en onafhankelijke vrouw die opgroeide in een complexe samenleving, gedomineerd door mannen.
© Redactie 2018
marokko
telenovela
colombia
filmploeg
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
comoren
afrika cup 2019
khashoggi
turkije
bouknadel
migranten
doden
trein
istanbul
kwalificatie
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
hervé renard
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
ajax
eredivisie
rabat
hakim ziyech
daesh