Serie A: El Yamiq doorstaat medische keuring, officieel speler van Genoa CFC

marokko
1
7 feb '18
De plooien tussen Raja Casablanca en Genoa CFC zijn glad gestreken, eerder leek het er namelijk op dat de winterse overgang van El Yamiq naar de Serie A op losse schroeven kwam te staan.

Met de CHAN 2018 titel op zak reisde Jawad El Yamiq gisteren af naar de club die hem eerder tot de zomer van 2021 vastlegde. In de kleuren van Serie A-formatie Genoa CFC mag de centrale verdediger de komende periode zijn talent gaan etaleren, bij die club staat ook collega-international Adel Taarabt onder contract. Hij werd ruim één jaar geleden tijdelijk overgenomen van SL Benfica, zijn huurovereenkomst loopt nog tot komende zomer. El Yamiq mocht, zoals meteen bekend werd nadat beide clubs tot een overeenkomst waren, het CHAN 2018 toernooi afmaken alvorens hij zich zou melden bij zijn nieuwe werkgever. 

Vanochtend was het alleen nog de medische keuring die hem scheidde van een definitieve overgang naar de huidige nummer 13 in de Italiaanse competitie. Die doorstond hij, zo meldt onder andere Sky Sports journalist Gianluca di Marzio. Vanmiddag zal hij ook voor het eerst kennis maken met zijn nieuwe teamgenoten en de voorzitter van de club, Enrico Preziosi. Eerder kreeg de verdediger het rugnummer 17 toebedeeld. 

Photocredit: Genoa CFC

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
jawad el yamiq
genoa cfc
serie a
botola pro
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?