Belangrijke bijeenkomst in Riyadh tussen Marokkaanse en Saoedische ambtenaren

marokko
0
7 feb '18
Het doel van de vergadering was het voorbereiden van de 13e bijeenkomst van de gezamenlijke Marokkaans-Saoedische commissie.

Een belangrijke vergadering vond plaats in Riyadh op dinsdag (6 februari) tussen vertegenwoordigers van de Marokkaanse en Saoedische ministeries van Buitenlandse Zaken ter voorbereiding van de 13e bijeenkomst van de gezamenlijke Marokkaans-Saoedische commissie.

De voorbereidingen voor de 13e bijeenkomst van de gezamenlijke Marokkaans-Saoedische commissie zijn goed op gang gekomen. Ali Lazrak, secretaris-generaal van het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking (DFAIT) en de vertegenwoordiger van het Saoedische ministerie van Buitenlandse Zaken, Adel Ibn Sarraj Merdad, zatern de voorbereidende vergadering voor.

Volgens DFAIT concentreerde de bijeenkomst zich op de onderwerpen die in Rabat tijdens de 13e vergadering van de gemengde commissie moeten worden besproken. Deze laatste, waarvan de datum binnenkort moet worden vastgesteld, zal worden voorgezeten door de ministers van Buitenlandse Zaken van beide landen, met als hoofddoel de versterking van de samenwerking tussen Marokko en Saoedi-Arabië, geeft nieuwsmedium Lefr360 te kennen.

© Redactie 2018
marokko
saoedi-arabië
bijeenkomst
riyadh
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?