Transfer Talks: 'Serie A-scout op de tribune voor NEC's Rayhi'

marokko
0
8 feb '18
Het zou heel goed kunnen dat Rayhi gebruik gaat maken van z'n transfervrije status en komende zomer gratis het Goffertstadion uit wandelt.

Als we het doorgaans goed ingevoerde Voetbal International mogen geloven dan bestaat er serieuze belangstelling van een Serie A-partij voor Mohamed Rayhi. De nog maar 23-jarige buitenspeler van Jupiler League-formatie NEC Nijmegen, overigens opgeleid bij PSV op de Herdgang, zou vanavond bekeken zijn door die niet nader genoemde Italiaanse club. Tijdens het competitieduel tegen z'n oude club Jong PSV zouden scouts van die bewuste formatie aanwezig zijn geweest.

Opgeleid bij PSV, komende zomer zeer waarschijnlijk gratis de deur uit bij NEC
Rayhi doorliep zoals gezegd zijn jeugdopleiding bij de Eindhovenaren, toen het er in de zomer van 2015 naar uit leek dat hij niet op de nominatie stond voor overheveling naar de A-selectie koos hij eieren voor z'n geld. De aanvaller kon terecht bij NEC Nijmegen, toen nog actief in de Eredivisie. De club verbond zich toen tot aan de zomer van 2018 aan de Jong Oranje-international. Mocht het zo zijn dat de Italiaanse interesse geconcretiseerd wordt dan loopt Rayhi dus gratis de deur uit bij z'n huidige werkgever. De technische directie van NEC gaf onlangs bij z'n management, oud-profvoetballers Ali El Khattabi en Youssef El Akchaoui, aan in principe graag verder te willen met het PSV-jeugdexponent. 

Photocredit: De Gelderlander

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
mohamed rayhi
nec nijmegen
jupiler league
serie a
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?