Arryadia: 'SSC Napoli's Machach hakt knoop door en kiest definitief voor Marokko'

marokko
2
10 feb '18
De kogel is door de kerk, bondscoach Hervé Renard is erin geslaagd een breedteversterking voor op het Marokkaanse middenveld te strikken!

Zoals eerder bekend werd gemaakt door diverse Marokkaanse bronnen, kwam de Marokkaanse sportzender Arryadia gisteravond met het definitieve nieuwtje. Bondscoach Hervé Renard heeft SSC Napoli's Zinedine Machach ervan overtuigd in het vervolg uit te komen voor het Marokkaanse nationale elftal. De 22-jarige middenvelder tekende onlangs nog een contract bij de Italiaanse koploper die hem tot de zomer van 2022 bindt aan die formatie. 

Algerijnse bondscoach Madjer maakte geen werk van Machach
Dat Renard Machach heeft weten te overtuigen heeft onder meer te maken met het uitblijven van belangstelling vanuit Algerijnse zijde. De bondscoach van 'Les Verts', Rabah Madjer, gaf meerdere keren in de media te kennen geen versterking te zien in de voormalige speler van FC Toulouse. Machach maakte tot nu toe slechts één keer deel uit van de wedstrijdselectie van SSC Napoli, tijdens het uitduel tegen Benevento (red. 0-2 winst) moest de kersverse contractspeler het doen met een plek op de reservebank. 

Het is overigens heel goed mogelijk dat Machach, zoon van een Algerijnse moeder en een Marokkaanse vader, dit weekend wel binnen de lijnen wordt gebracht door z'n coach Maurizio Sarri. Vanavond om 20:45 neemt zijn formatie het in een thuisduel op tegen Lazio Roma, ook tijdens deze competitieontmoeting is de middenvelder opgenomen in de wedstrijdselectie. 

Photocredit: THE MENTI (Twitter)

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
zinedine machach
herve renard
ssc napoli
frmf
herve renard
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?