Championship: 'Chamakh komt tekort voor Bolton Wanderers'

marokko
3
10 feb '18
De 34-jarige veteraan lijkt nog niet van plan te zijn z'n voetbalschoenen op te bergen, onlangs nog probeerde hij het tevergeefs bij een Engelse tweededivisionist.

Waar we aanvankelijk dachten dat Marouane Chamakh het na z'n kortstondige avontuur bij Cardiff City voor gezien had gehouden, dook er onlangs nog een bericht op dat de oud-international zich tevergeefs probeerde te binden aan een werkgever. De voorzitter van Championship-formatie Bolton Wanderers, actief op het Engelse tweede niveau, gaf aan dat Chamakh zich vrij recent nog kwam bewijzen bij z'n club. Helaas bleek uiteindelijk dat de voormalig speler van onder andere Arsenal en Crystal Palace onvoldoende in zijn mars had om in aanmerking te komen voor een profcontract. 

''Had helaas te weinig potentie om zich binnen afzienbare tijd in het eerste elftal te vechten''
In de persconferentie voorafgaand aan het thuisduel tegen het Londense Fulham gaf voorzitter Ken Anderson aan zowel Marouane Chamakh als Jean-Philippe Mendy op proef te hebben gehad. Beide voetballers bleken echter te weinig te kunnen brengen om een basisplaats in het eerste elftal af te kunnen dwingen, vandaar ook dat men besloot zich niet te binden aan het tweetal.

Nadat Chamakh's contract afliep in Selhurst Park kwam de 62-voudig international nog even in actie voor Cardiff City, ook daar werd helaas duidelijk dat hij niet fit genoeg meer was. Sinds zijn vertrek daar, in december 2016, zit de spits zonder club. 

Photocredit: Stadiumastro.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
marouane chamakh
bolton wanderers
championship
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?