Kijktip: Nabil Dirar in 2M's 'Koulona Abtal' (video)

sport
1
10 feb 20:04
Waar Medhi Benatia en Khalid Boutaïb hem voor gingen, was ook Fenerbahce's Nabil Dirar afgelopen week te zien in 2M's Koulona Abtal.
Met z'n 31 jaar en 33 A-interlands achter z'n naam is Nabil Dirar één van de sterkhouders van dit Marokko, zowel qua fysieke inbreng als tactische inzetbaarheid scoort de international een dikke voldoende. Tegenwoordig actief bij het Turkse Fenerbahce kan de multifunctionele middenvelder met recht uitkijken op mogelijke WK-deelname komende zomer, onder bondscoach Hervé Renard geldt de oud-speler van onder andere AS Monaco en Club Brugge als vaste waarde.

''Toen ik scoorde wist ik niet meer wat ik moest doen, ik liep naar de supporters en deed uiteindelijk een rak3a om Allah (swt) te bedanken''
In 2M's Koulona Abtal had Dirar het onlangs onder andere over de WK-kwalificatie die de selectie recentelijk realiseerde, als basisspeler verzorgde hij tijdens de allesbeslissende wedstrijd tegen de Ivorianen één van de 2 gevallen treffers (red. 0-2 winst op 11 november 2017).

Klik hier om de aflevering van Koulona Abtal te bekijken (vanaf 18:20)

Photocredit: Marwebo.com
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
nabil dirar
kolona abtal
fenerbahce
wk 2018
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
hakim ziyech
nordin amrabat
watford
brand
baby
zomerkamp
verdrinking
om
kinderen
doden
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
rabat
marrakech
ajax
eredivisie
daesh
amsterdam