Botola Pro: Raja ontneemt Wydad in slotfase zege tijdens Derby van Casablanca (video)

sport
2
11 feb 12:48
Tijdens de grootste voetbalwedstrijd die onze Marokkaanse competitie rijk is, was het Raja Casablanca die uiteindelijk aan het langste eind trok.
Van de saamhorigheid die tijdens de CHAN 2018 heerste in het Stade Mohammed V was gistermiddag weinig meer te merken, de twee aartsrivalen probeerden elkaar in het heetst van de strijd de 3 punten tijdens deze beladen derby te ontnemen. Raja Casablanca wat tegenwoordig geleid wordt door de Spanjaard Juan Carlos Garrido, liep als snel tegen een achterstand aan. Rechtsback Omar Boutayeb stond net verkeerd bij de vrije trap die van de voeten van Wydad-rechtsbuiten Amine Tighazoui kwam, hij liep ongelukkig tegen de bal aan in het eigen strafschopgebied waardoor zijn goalie Anass Zniti de bal uit het eigen net moest vissen. 

Nog geen kwartier later kon Raja Casablanca op gelijke hoogte komen, dit deed het via routinier Mouhcine Iajour. De Marokkaans-international mocht ruim 30 meter voor het vijandelijke doel een vrije trap nemen, zijn inzet eindigde genadeloos hard en onhoudbaar achter doelman Laaroubi.

Captain van het lokale elftal trekt last-minute de zege naar zich toe
Niemand minder dan Badr Banoun, aanvoerder in het lokale elftal van ex-bondscoach Jamal Sellami, was degene die Raja Casablanca's al sterke klassering in de Botola Pro wist te verstevigen. De 24-jarige centrumverdediger kopte de bal in de 87e minuut fraai binnen na een vrije trap. 

Bekijk hieronder de gevallen treffers van deze beladen ontmoeting:


YouTube link

Photocredit: Sport24info.ma
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
botola pro
derby
casablanca
raja
wydad
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
hakim ziyech
nordin amrabat
watford
brand
baby
zomerkamp
verdrinking
om
kinderen
doden
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
rabat
marrakech
ajax
eredivisie
daesh
amsterdam