Fez: Franse pedofiel beweert schizofreen te zijn

buitenland
38
14 feb '18
De Franse toerist werd eerder in Fez gearresteerd wegens seksueel misbruik van vier minderjarige meisjes.
De 58-jarige Franse toerist werd enkele weken geleden gearresteerd in Fez en wordt daar vervolgd wegens seksueel misbruik van vier minderjarige meisjes. In een brief die door de beschuldigde is geschreven bekent hij zijn misdaden. Hij legt uit dat hij schizofrenie heeft en probeert daarmee zijn daden te rechtvaardigen.

Volgens de krant Al Akhbar zegt de pedofiel dat hij twee personages in zich draagt. Terwijl hij zijn brief ondertekent met de naam Abdellah, beweert hij dat er in hem een nobel iemand schuilt die de misbruikte meisjes niet wilde kwetsen, en een "valse" en "vervloekte" tweede persoon die de meisjes seksueel heeft misbruikt. Het is deze "tweede Abdellah" die zal worden gestraft door justitie, schrijft hij.

De pedofiel werd op 2 januari gearresteerd door de politie van Fez in een naaiatelier in de medina. Hij wordt beschuldigd van pedofilie tegen vier meisjes in de leeftijd van 10 tot 13 jaar. Hij dwong hen drugs te gebruiken voordat hij zich bezighield met zijn perverse seksuele praktijken.
© Redactie 2018
marokko
fez
pedofiel
fransman
schizofreen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
champions league
mohammedvi
real madrid
golaso
douane
brexit
massahysterie
gemeenteraad
felipevi
dgsn
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten