Marokkaan staande gehouden in Spanje voor overladen auto met kind er middenin

buitenland
8
14 feb '18
Dit is dus hoe je je kind níet moet vervoeren achterin de auto.

De lokale politie in Murcia, Zuid-Spanje, hield gisteren een Marokkaanse chauffeur staande wiens auto niet alleen overladen was, maar waar ook een kind tussen bleek te zitten.

"Je moet het zien om het te geloven," schreef de lokale politie op zijn Twitter-account. Na het staande houden van het voertuig merkten ze de aanwezigheid op van een tweejarig kind die "vastzat tussen de goederen".

De politie hield de auto gisterenmiddag staande toen zij opmerkten dat het voertuig "onstabiel" was, wat de veiligheid van de inzittenden en andere automobilisten in gevaar bracht. Het kind reisde met haar moeder (29 jaar oud) en haar vader (32 jaar oud) en was in perfecte gezondheid, gaf de lokale politie toe. Het kind was niet in direct gevaar, behalve in geval van een ongeluk.

De Marokkaan riskeert een boete van 200 euro, meldt de krant La Vanguardia. Het gezin mocht de weg vervolgen na het verwijderen van een deel van de lading. De chauffeur vertelde de politie dat hij geschenken bij zich had voor familie en vrienden en huishoudelijke apparaten voor zijn huis in Marokko.

© Redactie 2018
spanje
marokkaan
kind
auto
goederen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?