Fez-Meknes: Air Arabia ondertekent overeenkomst om het toerisme te stimuleren

economie
0
16 feb '18
De regio Fez-Meknes en Air Arabia Maroc ondertekenden een partnerschapsovereenkomst om het toerisme in de regio te stimuleren.
Air Arabia Maroc, regionale leider in goedkope vluchten, en ambtenaren van de regio Fez-Meknes ondertekenden op dinsdag een partnerschapsovereenkomst, geeft het bedrijf in een verklaring te kennen.

Het doel van deze samenwerking is om het vliegverkeer van en naar de regio verder te ontwikkelen voor de stimulering van toerisme in de regio Fez-Meknes en de bestemming Marokko in het algemeen.

Dit partnerschap zal resulteren in het creëren van nieuwe directe en indirecte banen, waardoor het bijdraagt ​​aan de sociale ontwikkeling van de regio. Het sluit ondersteuning die wordt aangeboden aan mensen met beperkte mobiliteit niet uit, men biedt tarief- en bijstandsvoordelen die hen in staat stellen gemakkelijker per vliegtuig te reizen.

De ontwikkeling van nieuwe lijnen maakt het ook voor exporteurs in de regio gemakkelijker om nieuwe markten te betreden dan voorheen, meldt Yabiladi.
© Redactie 2018
marokko
airarabia
fez
meknes
samenwerking
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
al ittihad
galatasaray
younès belhanda
dgsn
agadir
süper lig
malaga
gianni infantino
rotterdam
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten