FRMF: 'Nieuwe rol voor Sellami binnen de bond, coach B-elftal Marokko'

sport
5
16 feb 17:06
De succescoach die onlangs het lokale elftal verzekerde van de CHAN 2018 titel blijft behouden voor de Marokkaanse voetbalbond, nu echter in een iets andere rol.
De deur liet de 47-jarige Jamal Sellami al op een kier nadat hij z'n vertrek als bondscoach aankondigde, nu blijkt dan ook dat dat niet zomaar is geweest. Door de ex-speler van onder andere Raja Casablanca en DHJ Jadida zal binnenkort een nieuw elftal worden gesmeed. Diverse Marokkaanse bronnen kwamen vandaag met het opvallende nieuws, de bond zal binnen afzienbare tijd zorg gaan dragen over een gloednieuw B-elftal.

''Mix van spelers uit de Botola Pro, winnaars van de CHAN 2018 en internationals uit Europa en de Golf-staten''
Om het werk van bondscoach Hervé Renard, het smeden van een hecht collectief voor het aankomende WK, enigszins te vergemakkelijken zal er een B-elftal gecreëerd gaan worden. Waar dat eerder enkel bestond uit spelers afkomstig uit de eigen competitie, de Botola Pro, zullen daar vanaf nu ook internationals uit Europa en de Golf-competities aan toegevoegd gaan worden. Het zal een elftal worden waar Renard uit kan gaan putten indien zijn A-selectie te wensen overlaat op bepaalde posities.

Wanneer en voor hoe lang dit elftal in tact zal blijven, daar zijn vooralsnog nog geen mededelingen over gedaan. 

Photocredit: H24Info.ma
marokko
atlasleeuwen
jamal sellami
chan 2018
frmf
bondscoach
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
servië
turijn
oefeninterland
eredivisie
hakim ziyech
frankrijk
oezbekistan
denk
ajax
gevangenis
atlasleeuwen
casablanca
wk 2018
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
spanje
rabat
frmf
daesh
agadir
politie
amsterdam