Transfer Talks: 'El Kaabi kan rekenen op interesse uit Serie A'

sport
0
18 feb 13:23
Naast Atlético Madrid zou ook een andere partij geïnteresseerd zijn in de veelscorende spits, het zou heel goed kunnen dat die club zich komende zomer aan de derde Marokkaan in de eigen selectie gaat wagen!
Een van de weinige spelers die zich de afgelopen CHAN 2018 met recht in de kijker heeft gespeeld is Ayoub El Kaabi, de nog maar 24-jarige spits stal de show door de boeken in te gaan als meest effectieve international gedurende dit toernooi. Nog nooit eerder vond er iemand zo vaak het net als dat El Kaabi deed, de aanvaller van RS Berkane scoorde namens Marokko maar liefst 9 keer en onttroonde daarmee de voormalige topscorer van dit toernooi. De Zambiaanse recordhouder Given Singuluma (5 treffers achter z'n naam) moest dus toezien hoe El Kaabi ruim afstand deed van zijn toernooirecord. 

'Na Atlético Madrid klopt nu ook het Italiaanse Genoa CFC aan bij RS Berkane'
In de Italiaanse media gaat nu het gerucht rond dat Serie A-formatie Genoa CFC zich wil binden aan RS Berkane's El Kaabi. De Italianen deden eerder al zaken met Raja Casablanca wat resulteerde in de overgang van collega-international Jawad El Yamiq naar het Luigi Ferraris-stadion, de centrumverdediger werd naar verluidt voor zo'n 800.000 euro overgenomen. Het is overigens niet duidelijk of de technische directie van Genoa CFC, net zoals Atlético Madrid dat eerder deed, formeel heeft aangeklopt bij de Botola Pro-club. 

Momenteel staan er 2 Marokkaans-internationals onder contract bij de club uit Genua, te weten Jawad El Yamiq en Adel Taarabt. Laatstgenoemde werd tijdelijk overgenomen van SL Benfica, zijn huurovereenkomst loopt not tot het einde van het lopende seizoen. 

Photocredit: FRMF.ma
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
ayoub el kaabi
rs berkane
serie a
genoa cfc
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
marine
overleden
nabilb
noussair mazraoui
bundesliga
frankrijk
uitverkiezing
uefa
schietpartij
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam