'Renard onthult medio maart definitieve selectie Leeuwen v/d Atlas'

sport
6
19 feb 13:05
Voor de 2 vriendschappelijke ontmoetingen tegen respectievelijk Servië en Oezbekistan zal de Franse oefenmeester binnenkort een lijstje met gegadigden moeten vaststellen.
In aanloop naar het WK van 2018 zullen de Leeuwen v/d Atlas vijf keer de mogelijkheid krijgen om in vriendschappelijke interlands vorm te gaan geven aan een selectie die af kan reizen naar Rusland komende zomer. De eerst mogelijke momenten om je als international in het keurkorps van de Franse bondscoach te vechten zijn komende maand, dan neemt de selectie het in 2 oefeninterlands op tegen respectievelijk Servië en Oezbekistan (23 maart in Turijn, 27 maart in Casablanca). 

'Renard onthult medio maart definitieve selectie Leeuwen v/d Altas'
Diverse Marokkaanse bronnen, waaronder het doorgaans goed ingevoerde landelijke dagblad Al Massae, weten te melden dat de 49-jarige trainer ergens in de helft van de komende kalendermaand zal onthullen welke 23 spelers zich mogen gaan melden op het trainingskamp. Verwacht wordt dat Renard ook beroep zal doen op namen die voorheen niet tot nauwelijks aan bod kwamen bij de A-selectie, de meest voor de hand liggende selectieversterking zou dan RS Berkane's Ayoub El Kaabi zijn. 

Photocredit: FRMF.ma 
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hervé renard
oefeninterlands
wk 2018
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
groepsfase
openingsduel
portugal
rusland
persconferentie
sint petersburg
nordin amrabat
abderrazak hifti
sofyan amrabat
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
mohammed vi
hervé renard
frmf
rabat
spanje
marrakech
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh