Heb jij een kind tussen 0 en 18 jaar en geef je graag je mening? Meld je dan aan!

algemeen
0
20 feb 10:48
Online is heel veel opvoedinformatie te vinden. Maar heb je daar als ouder ook echt wat aan?
Stichting Opvoeden.nl en Ouders & Onderwijs ontwikkelen informatie waarover ouders meepraten. Via het Landelijk Ouderpanel vullen ouders een paar keer per jaar een online vragenlijst in. De resultaten worden gebruikt in de ontwikkeling van informatie over opvoeden en onderwijs of in gesprekken met de politiek en jeugdgezondheidszorg. Wil je voortaan ook meedoen? 

,,Het is belangrijk dat er ouders met verschillende visies, achtergronden en gezinssamenstellingen meedoen, zodat het Landelijk Ouderpanel een goed beeld geeft van wat er leeft onder alle ouders,” vertelt Mahwish Ashraf, moeder van twee dochters en eigenaar van de blog Mammiemammie.nl. Op dit moment telt het panel bijna 1100 ouders. Mahwish: ,,In het panel zitten ouders zoals jij en ik, die hun mening geven over allerlei onderwerpen. Zo blijft de informatie op Opvoeden.nl en Oudersonderwijs.nl aansluiten bij de vraag van de ouders.” 

De ouders uit het Landelijk Ouderpanel deden onder andere mee aan onderzoeken over mediaopvoeding, pesten en stakingen op school. Wil je voortaan ook meedoen? Schrijf je hier in! 
landelijk ouderpanel
stichting opvoeden
onderzoek
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
oezbekistan
pvv
oefeninterland
syrië
brand
mouhssine moutouali
servië
verkiezing
gevangenis
haatpropaganda
atlasleeuwen
casablanca
wk 2018
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
spanje
rabat
frmf
daesh
agadir
politie
amsterdam