Ligue 1: 'Zaki kan rekenen op interesse van 2 Algerijnse clubs'

marokko
0
20 feb '18
Sinds z'n ontslag bij Botola Pro-formatie IRT Tanger eind vorig jaar zit de 58-jarige oefenmeester nog altijd zonder club.

Nadat uit de laan te zijn gestuurd bij IRT Tanger zit Badou Zaki nog altijd zonder werkgever, echter lijken er nu opties voor handen voor de oud-bondscoach. In de Algerijnse media circuleren namelijk geruchten dat 2 formaties uit het hoogste niveau daar Zaki graag aan het roer zouden willen hebben. Gesproken wordt over de nummer 3 USM Alger en degradatiekandidaat Jeunesse Sportive de Kabylie. Eerder al werd via de officiële kanalen de komst van Zaki gecommuniceerd door de laatstgenoemde club, tot een dienstverband is het tot nu toe helaas nog niet gekomen. 

Zaki gaf zijn visitekaartje af door de Algerijnse bekerwinst met CR Belouizdad
Algerije is geen onbekend terrein voor Zaki, mocht het tot een nieuw dienstverband komen daar dan zal het de tweede keer zijn dat hij als trainer actief is in die competitie. In het afgelopen seizoen verzekerde hij CR Belouizdad van de Algerijnse beker, een prestatie die hem geliefd maakte bij zowel het Algerijnse publiek als de analisten daar. Die populariteit kwam tot uiting in de uitverkiezing tot 'Trainer van het Jaar' in het seizoen 2016/2017.

Photocredit: Le360.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
badou zaki
ligue 1
algerije
irt tanger
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi