Ligue 1: 'Zaki kan rekenen op interesse van 2 Algerijnse clubs'

sport
0
20 feb 11:14
Sinds z'n ontslag bij Botola Pro-formatie IRT Tanger eind vorig jaar zit de 58-jarige oefenmeester nog altijd zonder club.
Nadat uit de laan te zijn gestuurd bij IRT Tanger zit Badou Zaki nog altijd zonder werkgever, echter lijken er nu opties voor handen voor de oud-bondscoach. In de Algerijnse media circuleren namelijk geruchten dat 2 formaties uit het hoogste niveau daar Zaki graag aan het roer zouden willen hebben. Gesproken wordt over de nummer 3 USM Alger en degradatiekandidaat Jeunesse Sportive de Kabylie. Eerder al werd via de officiële kanalen de komst van Zaki gecommuniceerd door de laatstgenoemde club, tot een dienstverband is het tot nu toe helaas nog niet gekomen. 

Zaki gaf zijn visitekaartje af door de Algerijnse bekerwinst met CR Belouizdad
Algerije is geen onbekend terrein voor Zaki, mocht het tot een nieuw dienstverband komen daar dan zal het de tweede keer zijn dat hij als trainer actief is in die competitie. In het afgelopen seizoen verzekerde hij CR Belouizdad van de Algerijnse beker, een prestatie die hem geliefd maakte bij zowel het Algerijnse publiek als de analisten daar. Die populariteit kwam tot uiting in de uitverkiezing tot 'Trainer van het Jaar' in het seizoen 2016/2017.

Photocredit: Le360.ma
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
badou zaki
ligue 1
algerije
irt tanger
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
marine
overleden
nabilb
noussair mazraoui
bundesliga
frankrijk
uitverkiezing
uefa
schietpartij
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam