WK 2018: 'FIFA bezig met filmreportage over Marokko's gang naar het WK'

sport
0
21 feb 16:06
Vlak voordat de Leeuwen v/d Atlas af gaan trappen op het aankomende WK zal er een filmreportage uitgezonden worden over de weg die ze hebben moeten afleggen naar deze mondiale eindronde.
Als we het doorgaans goed ingevoerde Marokkaanse medium Al Akhbar mogen geloven dan is wereldvoetbalbond FIFA momenteel druk in de weer als het om Marokko gaat. De bond zou bezig zijn een filmreportage te vervaardigen over Marokko's gang naar de aankomende eindronde in Rusland. Het is overigens niet zo dat alleen Marokko deze interesse van de FIFA geniet, de wereldvoetbalbond gaat naar verluidt alle deelnemende landen langs om dergelijke filmreportages te kunnen vervaardigen. 

''FIFA vraagt de medewerking van de Marokkaanse voetbalbond FRMF''
Een belangrijk onderdeel van deze filmreportages is het interviewen van oud-internationals, hierin zou een rol weggelegd zijn voor de Marokkaanse bond. De FIFA vraagt dan ook op haar beurt of de FRMF oud-internationals kan benaderen voor deze gesprekken. Vanaf het moment dat het WK start, tot aan het einde van dit evenement zullen de reportages te zien zijn. Onbekend is nog via welke kanalen ze uitgezonden gaan worden en wat de lengte van zo'n filmreportage is. 

Photocredit: ARY Sports
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
wk 2018
fifa
frmf
hervé renard
reportage
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
de graafschap
staatsliedenbuurt
migratie
toeristen
belgie
adila
imlil
caf
liquidaties
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam