Glory 51 Bad Blood: 'Na Rico ben ik mijn fans wat verschuldigd' (video)

sport
0
23 feb 9:50
In gesprek met Todd Grisham licht Badr Hari toe hoe belangrijk zijn aankomende partij tegen Hesdy Gerges is, bovendien is de 33-jarige veteraan nog lang niet van plan de handdoek in de ring te gooien.
Op 3 maart staat Badr Hari voor een comeback, na zijn partij tegen Rico Verhoeven (red. verloren op TKO in de derde ronde) liet een nieuwe partij even op zich wachten. Onder meer zijn herstel en de detentie die hem nog te wachten stond verhinderden dat. Over ruim een week mag de inmiddels 33-jarige Hari het opnieuw gaan proberen, dit keer tegen oude bekende Hesdy Gerges. Eerder troffen beide vechters elkaar, in 2011 onder de vlag van It's Showtime was het Hari die aan het langste eind trok. Zoals al wel vaker gebeurd is, lukte het Hari destijds niet om zich te beheersen en werd hij door natrappen gediskwalificeerd. 

In gesprek met de bekende presentator Todd Grisham onderstreept de kickbokser in kwestie hoe belangrijk dit affiche voor hem is, ook voor een mogelijke toekomstige rematch tegen de man waar zijn arm het eerder tegen liet afweten: Rico Verhoeven. 

Bekijk hieronder het korte interview van Grisham met Badr Hari:


YouTube link

Photocredit: Glory Kickboxing
© Redactie 2018
marokko
badr hari
glory 51
bad blood
hesdy gerges
ahoy rotterdam
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
marine
overleden
nabilb
noussair mazraoui
bundesliga
frankrijk
uitverkiezing
uefa
schietpartij
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam