Fez: Arrestatie van een criminele bende die kind ontvoerde voor losgeld

buitenland
0
23 feb 19:04
Drie mensen verdacht van ontvoering van een minderjarige en het eisen van losgeld werden gisteren gearresteerd door de politie van Fez.
Drie personen werden in de boeien geslagen voor hun vermeende betrokkenheid bij een zaak van ontvoering in ruil voor losgeld. De gerechtelijke politie van de stad Fez hield de verdachten aan op basis van nauwkeurige informatie verstrekt door de inlichtingendienst DGST. 

In een verklaring geeft het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) aan dat de ontvoeringszaak volgens onderzoeken met drugs te maken had. 

De verdachte ontvoerde een minderjarige toen die van school kwam, de hoofddader zou een geschil met de vader van het slachtoffer hebben gehad. Later op de dag werd het minderjarige slachtoffer vrijgelaten door de ontvoerders nadat het losgeld van 300.000 dirham was betaald.

Het gerechtelijk onderzoek maakte het mogelijk om de hoofddader van het misdrijf te arresteren. Er werden ook twee anderen gearresteerd, een medeplichtige van de ontvoering en een derde persoon die het losgeld ontving.
© Redactie 2018
marokko
fez
ontvoering
losgeld
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
marine
overleden
nabilb
noussair mazraoui
bundesliga
frankrijk
uitverkiezing
uefa
schietpartij
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam