Casablanca: Student de gevangenis is voor delen intieme foto's ex-vriendin

marokko
8
24 feb '18
Twee studenten, een man en een vrouw, werden eerder deze week gearresteerd en voor de rechtbank gebracht in Casablanca wegens seksuele chantage.

Onder verwijzing naar de politieprefectuur in Moulay Rachid (Casablanca), legt het Marokkaanse persbureau MAP uit dat de twee masterstudenten een romantische relatie hadden waarin intieme foto's werden uitgewisseld. De man chanteerde de vrouw vervolgens met deze foto's en eiste geslachtsgemeenschap. Zou zij hier niet aan voldoen dan zou hij de foto's verspreiden.

De vrouw weigerde en de 28-jarige man besloot de intieme foto's door te sturen naar de familieleden van het meisje om "haar imago te schaden".

Gelokaliseerd door de lokale cybercriminaliteitsbrigade arresteerden agenten vervolgens zowel de man als de vrouw. De man werd voorgeleid en in politiehechtenis geplaatst, terwijl het slachtoffer wordt vervolgd in een staat van vrijheid. De man wordt vervolgd voor chantage, waar het slachtoffer nou precies voor wordt vervolgd werd niet gespecificeerd.

© Redactie 2018
marokko
casablanca
intieme
foto's
gevangenis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?