Ryanair vliegtuig maakt noodstop op luchthaven Marrakech (video)

marokko
0
25 feb '18
Een vliegtuig van Ryanair was gisteren gedwongen om een noodstop te maken op het vliegveld van Marrakech. En hier is waarom.

Volgens The Sun, die de informatie exclusief vermeldt, moest de piloot het vliegtuig omleiden nadat een passagier weigerde de instructies van de bemanning op te volgen. Het vliegtuig was vertrokken vanuit Londen en onderweg naar Tenerife.

De passagier, die mogelijk dronken was, verscheurende zijn hemd, waarna hij shirtloos in het toestel zat. Medepassagiers klaagden over het gedrag van de man en toen de bemanningsleden de man probeerden te kalmeren, begon hij iedereen te bedreigen die hem maar zou durven te benaderen.

"How about you calm down c***? Who's got a problem with me? "If one of you f**** tries to take me prisoner one more time I'll smash your face in. Everyone stay the f*** away from me."

Geconfronteerd met deze situatie, gaf de piloot er de voorkeur aan om het vliegtuig naar Marrakech om te leiden, waar het individu in kwestie, een Brit, werd overgedragen aan de Marokkaanse politie. Het vliegtuig hervatte vervolgens de vlucht naar Tenerife.

YouTube link

© Redactie 2018
marokko
marrakech
noodstop
passagier
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?