Botola Pro: schade Grand Stade de Marrakech geschat op 800.000 dirham (video)

marokko
0
26 feb '18
De competitieontmoeting tussen KACM Marrakech en Raja Casablanca van gistermiddag verliep op z'n zachtst gezegd niet vlekkeloos.

Het ging er in het Grand Stade de Marrakech zo stevig aan toe dat de arbitrage de wedstrijd zelfs 6 minuten stil moest leggen. Om nog onbekende reden vergrepen supporters van Raja Casablanca zich aan het meubilair in het betreffende stadion. Bekend is, zo bevestigen meerdere Marokkaanse bronnen, dat er maar liefst 2021 stoelen uit de tribunes zijn getrokken. Ook na het optreden van de oproerpolitie schuwden de betreffende supporters het gebruik van geweld niet. 

Stadiondirectie Grand Stade de Marrakech laat zich uit over de ongeregeldheden
Via de officiële kanalen communiceerde de stadiondirectie vandaag de schadepost na hetgeen zich daar gistermiddag afspeelde. De totale schade wordt op zo'n 800.000 dirham geschat, zeer binnenkort zal er een claim worden neergelegd bij de directie van Raja Casablanca. Behalve stadionstoelen werden er ook 11 projecten en 2 camera's vernield. Zeer waarschijnlijk zal ook de Marokkaanse voetbalbond FRMF met sancties gaan komen, het is niet de eerste keer dat de fanatieke aanhang van de club slecht in het nieuws komt. 

Bekijk hieronder de beelden van de ongeregeldheden van gisteren:

YouTube link

Photocredit: Terra

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
raja casablanca
frmf
kacm marrakech
rellen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?