Feddal: 'Wil van Allah (swt), leg me er vanzelfsprekend bij neer' (video)

marokko
0
27 feb '18
Na eerder een punt te hebben gezet achter zijn interlandcarrière, kwam Feddal na Marokko's plaatsing met excuses en herzag hij zijn keuze. Echter was het een scheuring van zijn achillespees die die WK-droom uiteindelijk toch nog deed vervagen.

Met zijn 28 jaar en ervaring in diverse Europese competities gold Zouhair Feddal tot aan het begin van deze kalendermaand als één van de zekerheden in het hart van de defensie van Real Betis. De Marokkaans-international werd met recht door zijn oefenmeester Quique Sétien verkozen tot basisspeler, tot aan het vreselijke voorval wat zich tijdens de competitiewedstrijd tegen Deportivo Alavès voordeed kwam de verdediger maar liefst 15 keer binnen de lijnen voor zijn formatie (competitieoptredens). Feddal probeerde er alles aan te doen om zich weer in de kijker voor het nationale elftal te spelen, hij had immers veel goed te maken nadat hij afgelopen jaar tijdelijk de deur sloot voor een vervolg van zijn interlandcarrière bij Marokko. 

Na te zijn geopereerd is Feddal nu in de fase van revalidatie geraakt, tegenover het Qatarese sportmedium beIN Sports heeft hij het over zijn blessure (prognose: ruim 6 maanden uit de roulatie) en over het definitief uit het zicht raken van een mogelijke WK-deelname. Zoals al gezegd, Feddal speelde tot nu 15 keer in La Liga namens Real Betis. Hierin vond hij maar liefst 3 keer het net, tegen Celta de Vigo, Real Sociedad en Sevilla kwam de 11-voudig international tot scoren. 

Bekijk hieronder het volledige interview van beIN Sports met Feddal (Arabisch gesproken):

YouTube link

Photocredit: Mucho Deporte

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
zouhair feddal
real betis
la liga
blessure
wk 2018
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?