Oefeninterlands: Labyad en Ayoub in voorselectie Leeuwen v/d Atlas

marokko
8
2 mrt '18
De Franse oefenmeester laat met deze voorselectie zien dat beide FC Utrecht spelers wel degelijk potentiële versterkingen zijn voor de selectie.

Zojuist maakte FC Utrecht via haar officiële kanalen bekend dat zowel Zakaria Labyad als Yassin Ayoub zijn opgenomen in de voorselectie van het Marokkaanse elftal. Hervé Renard staat deze maand voor 2 vriendschappelijke krachtmetingen met respectievelijk Servië en Oezbekistan. Het eerste oefenaffiche zal op de 23e van deze maand worden afgewerkt in het Olympisch Stadion in Turijn, tegen de tweede sparringpartner wordt 4 dagen later in het Stade Mohammed V te Casablanca geoefend. 

Ayoub staat voor debuut, Labyad voor hereniging met de selectie
Voor Zakaria Labyad betekent deze voorselectie een mogelijke hereniging met de rest van de spelersgroep. De laatste keer dat de aanvaller binnen de lijnen kwam namens Marokko dateert van maart 2015, onder bondscoach Badou Zaki mocht hij invallen tijdens de met 0-1 verloren oefenpartij tegen Uruguay. Ayoub daarentegen heeft nog geen speelminuten achter zijn naam staan als Marokkaans-international, wel werd de toekomstig Feyenoorder door Renard geselecteerd voor de met 1-2 verloren oefeninterland tegen Oranje. 

Verwacht wordt dat rond de 13e van deze maand de definitieve selectie bekend zal worden gemaakt. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
zakaria labyad
yassin ayoub
fc utrecht
wk 2018
oefeninterlands
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi