Souss-Massa: Seriemoordenaar maakt achtste slachtoffer

marokko
0
2 mrt '18
De seriemoordenaar richt zich sinds januari op daklozen in de Souss-Massa regio en is tot op heden nog steeds niet gepakt.

Een seriemoordenaar zorgt sinds januari voor veel onrust onder de daklozen in de Souss-Massa regio. De dader heeft tot nu toe acht mensen gedood door middel van een steen tegen het hoofd van de slapende slachtoffers te slaan. De slachtoffers werden tevens ook gemarteld.

Het laatste slachtoffer viel donderdag 1 Maart in Inezgane. Het dakloze slachtoffer werd dood aangetroffen in het stadscentrum, in de buurt van een benzinestation. Het slachtoffer werd gevonden door voorbijgangers, badend in zijn eigen bloed en met sporen van marteling op zijn lichaam. 

De politie omsingelde de plaats delict en probeerde opnieuw de identiteit van de moordenaar te achterhalen. De technische en wetenschappelijke afdelingen van de politie zijn ook gemobiliseerd, maar tot op heden heeft men de seriemoordenaar nog niet kunnen pakken. Er zijn wel enkele sporen veilig gesteld.

Het is een lastige zaak voor de politie. Het onderzoek is gecompliceerd omdat de daklozen geen identiteitspapieren bij zich hebben en moeilijk zijn te identificeren. Mede ook omdat zij veelal niet afkomstig zijn uit dezelfde regio, maar uit andere delen van het Koninkrijk. Eén van hypotheses is dat de dader mogelijk ook dakloos is.

© Redactie 2018
marokko
souss-massa
seriemoordenaar
daklozen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?