Glory 51: Badr Hari stapt als winnaar uit de ring na zenuwslopende partij

marokko
40
3 mrt '18
Een zenuwslopende partij, maar hij staat er: Badr Hari hield 3 rondes lang stand en kijkt uit op het langverwachte affiche tegen de man waar hij het eerder tegen af moest leggen, Rico Verhoeven.

Oogstrelend was het allemaal niet, duidelijk was te zien dat het voor beide vechters een fysieke uitputtingsslag werd. Bij vlagen zagen we de tactische vernuftigheid waar Badr Hari ooit groot mee is geworden. De gevreesde achterwaartse trap, lange tijd een handelsmerk van de 33-jarige kickbokser, werd één keer bijna catastrofaal toegepast. Echter was het de handschoen van zijn opponent Hesdy Gerges die het grootste gedeelte van de klap kon opvangen. 

De eerste ronde kwam met recht voor het grootste deel op het conto van de 34-jarige Egyptenaar: enkele keren bracht Gerges zijn tegenstander aan het wankelen, zo ook net voordat die eerste ronde verstreek. Zowel tijdens de tweede als de derde ronde vielen de klappen over en weer, toch was het Hari die Gerges het meest wist te overrompelen in zijn techniek. De veteraan clinchte een aantal keren met succes en waardoor hij meerdere malen effectief uit kon halen, één van de redenen voor de grotere fysieke uitputting van Gerges. 

Rematch Verhoeven vs. Hari upcoming
Mogelijk is dit een mooie voorbode op hetgeen de publiekslieveling ons de komende maanden en jaren nog kan voorschotelen aan kickboksspektakel. Badr Hari is back in business en kan zich op gaan maken voor de partij waar de hele kickbokswereld al ruim 1 jaar naar smacht: Badr Hari vs. Rico Verhoeven.

Photocredit: EPIC MMA (YouTube)

© Redactie 2018
marokko
badr hari
glory kickboxing
hesdy gerges
ahoy rotterdam
bad blood
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi