Meteorieten en edelstenen uit Marokko te koop op internet

buitenland
1
7 mrt '18
Skeletten van dieren, meteorieten en edelstenen uit Marokko zijn online te koop op verschillende verkoopsites.
Hoe kwamen deze zeldzame en kostbare objecten terecht op online verkoopssites? Dat blijft de hele vraag. De verkoop van archeologische voorwerpen, meteorieten en skeletten van dinosauriërs gaat momenteel gewoon door.

We herinneren ons de opwinding veroorzaakt door de ontdekking van uitzonderlijke stukken in internationale veilingen, zoals bijvoorbeeld het dinosaurusskelet vorig jaar op een Franse veiling. En nu verschijnen zeldzame en prehistorische Marokkaanse stukken op online verkoopsites, schrijft het dagblad Assabah vandaag.

Op de online verkoopsites is het aanbod gediversifieerd: fossielen van dinosaurussen, meteorieten of edelstenen worden soms al verkocht vanaf 7000 dirham. Handelaren van archeologische en museumstukken vanuit de hele wereld kopen objecten voor een bescheiden prijs om ze vervolgens voor een hoge prijs weer door te verkopen. 
 
Het geval van een zeedier, een uitgestorven soort, die te koop wordt aangeboden op Ebay wordt genoemd als 1 van de items die momenteel te koop zijn. De krant geeft ook het voorbeeld van een 'Quartz' dat te koop wordt aangeboden tegen de prijs van 14000 dirham op een van deze sites. Quartz is een van de meest voorkomende en gevarieerde mineralen op aarde, en de overvloedige kleuren ervan produceren veel edelsteensoorten.
© Redactie 2018
marokko
kostbare
objecten
ebay
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
jemen
saoedi-arabië
mocromaffia
nabil b
advocaat
benjamin netanyahu
ridouan taghi
israël
derk wiersum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi