UEFA Champions League: Basisoptreden Benatia tegen Tottenham Hotspur

marokko
0
7 mrt '18
Achraf Hakimi verzekerde zich gisteravond al met Real Madrid van een plek in de kwartfinale van het miljardenbal, voor Benatia en co. is er vanavond de uitgesproken kans om datzelfde ticket voor een plek in de kwartfinale in de wacht te slepen.

Zoals we al een beetje konden verwachten start Medhi Benatia ook vanavond gewoon weer in het basiselftal van coach Massimiliano Allegri. De 30-jarige stopper treed zometeen met zijn formatie aan tegen de ploeg die hen eerder thuis confronteerde met een 2-2 gelijkspel. Het Wembley stadion, tijdelijk onderkomen van Tottenham Hotspur, zal vanavond het strijdtoneel zijn waarop 2 aan elkaar gewaagde ploegen alles gaan doen om doorstroming naar die prestigieuze kwartfinale van de UEFA Champions League te realiseren. 

Benatia kwam dit nog lopende seizoen in totaal 6 keer in actie namens 'de Oude Dame' in de UEFA Champions League. Voor wie getuige wil zijn van deze kraker op het allerhoogste Europese niveau, de wedstrijd zal live uitgezonden worden op Veronica (aftrap op het gebruikelijke tijdstip, 20:45).

Photocredit: Goal.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
medhi benatia
uefa
champions league
juventus
tottenham hotspur
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?