UEFA Champions League: Basisoptreden Benatia tegen Tottenham Hotspur

sport
0
7 mrt '18
Achraf Hakimi verzekerde zich gisteravond al met Real Madrid van een plek in de kwartfinale van het miljardenbal, voor Benatia en co. is er vanavond de uitgesproken kans om datzelfde ticket voor een plek in de kwartfinale in de wacht te slepen.
Zoals we al een beetje konden verwachten start Medhi Benatia ook vanavond gewoon weer in het basiselftal van coach Massimiliano Allegri. De 30-jarige stopper treed zometeen met zijn formatie aan tegen de ploeg die hen eerder thuis confronteerde met een 2-2 gelijkspel. Het Wembley stadion, tijdelijk onderkomen van Tottenham Hotspur, zal vanavond het strijdtoneel zijn waarop 2 aan elkaar gewaagde ploegen alles gaan doen om doorstroming naar die prestigieuze kwartfinale van de UEFA Champions League te realiseren. 

Benatia kwam dit nog lopende seizoen in totaal 6 keer in actie namens 'de Oude Dame' in de UEFA Champions League. Voor wie getuige wil zijn van deze kraker op het allerhoogste Europese niveau, de wedstrijd zal live uitgezonden worden op Veronica (aftrap op het gebruikelijke tijdstip, 20:45).

Photocredit: Goal.com
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
uefa
champions league
juventus
tottenham hotspur
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
jemen
saoedi-arabië
mocromaffia
nabil b
advocaat
ridouan taghi
psv
donald trump
derk wiersum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi