Temara: directeur van middelbare school gearresteerd voor aanranding van zes leerlingen

marokko
0
9 mrt '18
De politie arresteerde gisteren de directeur van een middelbare school in Temara voor aanranding van zes minderjarige leerlingen.

Volgens het dagblad Assabah kwam de zaak aan het licht toen een van de 16-jarige leerlingen onthulde dat zij en haar vriendinnen waren aangeraakt door de directeur van de middelbare school. Scholieren van de middelbare school organiseerden vervolgens demonstraties om zich uit te spreken tegen deze aanrandingen, die het ministerie van Onderwijs en Beroepsopleiding alarmeerde en een onderzoek naar de zaak opende. Het onderzoek onthulde later dat in totaal zes minderjarige leerlingen aangaven te zijn aangerand door de directeur.

De zes leerlingen, die werden verhoord door de onderzoekers, beweerden slachtoffer te zijn geweest van verschillende vormen van aanranding. Een van de leerlingen onthulde bijvoorbeeld dat de directeur haar had gedwongen zijn geslachtsorgaan aan te raken. Een ander zei te zijn aangeraakt en de vier overgebleven leerlingen zeiden dat de directeur vulgair was en hen dwong te spreken over "seks".

De directeur ontkent deze aanklachten vooralsnog in alle toonaarden. 

© Redactie 2018
marokko
temara
directeur
middelbare school
aanranding
studenten
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi