Souss: vermeende seriemoordenaar van daklozen is een voormalige soldaat

marokko
0
9 mrt '18
De vermeende seriemoordenaar in de Souss-regio werd afgelopen dinsdag gearresteerd.

Agenten van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) arresteerden dinsdagnacht in Imentanout een vijftigjarige man die ervan verdacht wordt de gezochte seriemoordenaar te zijn. De vermeende seriemoordenaar is een voormalige gepensioneerde soldaat en zelf dakloos, meldt de krant Al Massae vandaag.

Volgens de krant kwam de politie in actie na een telefoontje van een verkoopster in een lokaal supermarktje. De verkoopster bood de verdachte een maaltijd aan, waarna hij uit zichzelf vertelde over de misdaden die hij zou hebben gepleegd. Gehoord door de politieonderzoekers, erkende de verdachte de moorden zonder daarbij het aantal slachtoffers prijs te geven.

De seriemoordenaar heeft tot nu toe acht daklozen gedood, dat deed hij door met een steen tegen het hoofd van de slapende slachtoffers te slaan. De acht moorden werden gepleegd tussen december 2017 en maart 2018. Het laatste slachtoffer viel donderdag 1 maart in Inezgane.

Het dagblad Ahdath Al Maghribia schrijft echter vandaag dat er mogelijk meer dan acht slachtoffer zijn. De onderzoekers zouden vooral geïnteresseerd zijn in twee moorden die onlangs in de buurt van Marrakech hebben plaatsgevonden. Ze vonden plaats op 24 november en 20 februari en de moordwijze is vergelijkbaar met die van de acht bevestigde slachtoffers die in de Souss-regio zijn gevonden.

© Redactie 2018
marokko
souss
seriemoordenaar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi