En-Nesyri: 'Kunnen net als vorig jaar stunten tegen Barça' (video)

marokko
0
10 mrt '18
De 20-jarige spits van Málaga CF pendelt al geruime tijd tussen bank en basis in bij de La Liga-formatie. Voor vanavond is hij er echter van overtuigd, net als vorig seizoen, in eigen huis weerstand te kunnen bieden tegen de Catalanen.

In gesprek met het Qatarese beIN Sports blikt Youssef En-Nesyri vooruit op de competitieontmoeting van vanavond. Dit seizoen nog weinig productief als het gaat om treffers en assists mag de 20-jarige centrumspits zeer waarschijnlijk toch hopen op minuten tegen de lijstaanvoerder in de Spaanse competitie. En-Nesyri kwam dit nog lopende seizoen slechts 16 keer binnen de lijnen namens Málaga CF in de competitie, uit deze optredens kwamen slechts 2 doelpunten van de voeten van de oud-speler van de Mohammed VI Académie de Football. 

Met name tijdens het begin van dit seizoen werd En-Nesyri alleen in de slotfase gebracht, tevens de periode waarin zijn rol voornamelijk beperkt bleef tot de beloften van de club. Vanavond dus, om 20:45 Nederlandse tijd, ontvangen En-Nesyri en co. het keurkorps van trainer Ernesto Valverde in stadion La Rosaleda. Deze partij zal te zien zijn op onder andere Ziggo Sport Select. 

Bekijk hieronder het korte interview van de Marokkaans-international met beIN Sports (Arabisch gesproken, darija):

YouTube link

Photocredit: beIN Sports MENA

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
youssef en-nesyri
malaga cf
la liga
fc barcelona
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?