'Genoa CFC licht koopoptie Taarabt niet, in de zomer terug naar SL Benfica'

sport
3
10 mrt 21:56
De Serie A-formatie heeft besloten na dit seizoen geen gebruik meer te willen maken van de diensten van de 17-voudig international, Adel Taarabt kan zodoende dus weer zijn koffers pakken om zich te herenigen met de club waar hij nog altijd onder contract staat.
Naar waar het er in eerste instantie naar uit leek dat Adel Taarabt langzaamaan weer zijn oude vorm aan het hervinden was in Italië, werd vandaag duidelijk dat de club die hem in januari van vorig kalenderjaar onderdak bood geen verder gebruik wil maken van zijn diensten. Genoa CFC heeft volgens het Portugese medium A Bola ervoor gekozen niet de koopclausule in de huurovereenkomst met SL Benfica te lichten. Hierdoor is de 28-jarige middenvelder dus genoodzaakt zich komende zomer te herenigen met de club waar sportief vooruitzicht eerder gering bleek. 

Heel spectaculair waren de statistieken van de aanvallende middenvelder bij Genoa CFC niet. In de 27 officiële duels waar hij voor de middenmotor in actie kwam scoorde hij slechts 2 keer en was hij 5 keer aangever bij een treffer. Mocht het bericht van A Bola op waarheid berusten dan is de kans groot dat SL Benfica Taarabt weer tijdelijk van de hand gaat doen, het ontbinden van het contract zou daarnaast ook goed mogelijk zijn. 

Photocredit: A Bola
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
adel taarabt
genoa cfc
sl benfica
serie a
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
feyenoord
transfer
abdelhak nouri
hadj
turkije
hartritme
brave14
nos
genua
italie
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
hervé renard
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
rabat
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh