WK 2018: Marokkaanse bond FRMF onderhandelt met Bosnië en Roemenië

marokko
6
10 mrt '18
Hervé Renard zou onlangs bij de Marokkaanse voetbalbond de namen van deze 2 voetballanden hebben voorgesteld, er zou momenteel zelfs al voorzichtig onderhandeld worden.

Als het aan onze bondscoach ligt dan oefent men in de periode vlak voordat het WK aanvangt tegen Bosnië-Herzegovina en de Roemenen. Volgens het Marokkaanse medium Assabah zou de 49-jarige bondscoach een dergelijk verzoek onlangs hebben ingediend bij de Marokkaanse voetbalbond FRMF, waarna men vervolgens de onderhandelingen heeft gestart met de bonden van beide voetbalnaties. In Rusland mogen de Leeuwen v/d Atlas zich gaan meten met pittige tegenstanders: in december vorig jaar kwamen Iran, Portugal en Spanje uit de koker rollen als groepsgenoten van Marokko. 

Mocht het zover komen dat de bond tot een overeenkomst komt met respectievelijk Bosnië-Herzegovina en Roemenië dan zullen deze partijen zeer waarschijnlijk in Zwitserland afgewerkt gaan worden, hetzelfde land waar de selectie haar trainingskamp belegt in aanloop naar dit WK. 

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
bosnië
roemenië
frmf
wk 2018
hervé renard
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi