WK 2018: Marokkaanse bond FRMF onderhandelt met Bosnië en Roemenië

sport
6
10 mrt 22:36
Hervé Renard zou onlangs bij de Marokkaanse voetbalbond de namen van deze 2 voetballanden hebben voorgesteld, er zou momenteel zelfs al voorzichtig onderhandeld worden.
Als het aan onze bondscoach ligt dan oefent men in de periode vlak voordat het WK aanvangt tegen Bosnië-Herzegovina en de Roemenen. Volgens het Marokkaanse medium Assabah zou de 49-jarige bondscoach een dergelijk verzoek onlangs hebben ingediend bij de Marokkaanse voetbalbond FRMF, waarna men vervolgens de onderhandelingen heeft gestart met de bonden van beide voetbalnaties. In Rusland mogen de Leeuwen v/d Atlas zich gaan meten met pittige tegenstanders: in december vorig jaar kwamen Iran, Portugal en Spanje uit de koker rollen als groepsgenoten van Marokko. 

Mocht het zover komen dat de bond tot een overeenkomst komt met respectievelijk Bosnië-Herzegovina en Roemenië dan zullen deze partijen zeer waarschijnlijk in Zwitserland afgewerkt gaan worden, hetzelfde land waar de selectie haar trainingskamp belegt in aanloop naar dit WK. 

Photocredit: FRMF.ma 
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
bosnië
roemenië
frmf
wk 2018
hervé renard
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
transfer
hadj
feyenoord
abdelhak nouri
la liga
italie
marokkaanse
schaap
turkije
saudi-arabie
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
rabat
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh